5 Simple Statements About verificare serie sasiu Explained

Cel de-al doilea aspect al seriei de șasiu indică marca vehicle a vehiculului pe care tocmai te pregătești să-l cumperi.

Pe lângă că poate fi interesantă, povestea unui vehicul poate ascunde puncte slabe și probleme de siguranță pe care vei vrea să le abordezi.

Cu exceptia autoturismelor produse pentru piata interna din Japonia, existenta si unicitatea seriei de sasiu / caroserie este obligatorie in toate celelalte tari.

Va rugam sa fiti informat ca acest web site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati site-ul Website la nevoile dvs.

Fraudarea kilometrajului este un procedeu mai comun decât crezi. Nu doar că plătești prea mult pe vehicul dar poate te alegi și cu o factură imensă de reparații.

Cum se poate intocmi RCA pentru o masina treatment nu este inca inmatriculata si deci nu are numar de inmatriculare?

Al doilea ingredient al acestui grup reprezintă producătorul: A este pentru Audi, B pentru BMW, N pentru Nissan, dar în același timp A poate reprezenta și Jaguar sau Mitsubishi, iar R poate fi și Audi. Deși pare ilogic, următorul caracter al grupului, care este o cifră, lămurește această confuzie: combinată cu primele două litere sau cifre, aceasta indică tipul vehiculului sau divizia de fabricație.

Pentru ca mașina pe care te pregătești să o cumperi să funcționeze impecabil pentru cât mai mult timp, ai nevoie de PIESE de calitate, la cele mai convenabile prețuri. Descoperă gama noastră variată, cu repere noi, disponibile cu livrare!

Rapoartele autoDNA conțin doar day verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să deal withți o greșeală.

Dacă nu găsiți numărul VIN pe vehicul, ar trebui să îl puteți localiza și în cartea mașinii sau pe documentele de asigurare de răspundere civilă.

Cea mai ușoară comparație legată de acest număr de identificare auto este aceea care facial area referire la CNP-ul unei persoane. Funcționalitatea celor două tipuri numerice de serie șasiu este similară, iar fileără ea, atât indivizii, cât și mașinile sunt foarte dificil de identificat atunci când legea o cere.

Este posibil să citeste mai mult verifici un serie sasiu gratuit? Există baze de date ale administrației publice în care puteți verifica un număr VIN, de obicei gratuit. Cu toate acestea, domeniul lor de aplicare ar putea fi regional, ceea ce înseamnă că ar putea să nu conțină day transfrontaliere (internaționale). Prin urmare, vă recomandăm să verificați de fiecare dată un număr VIN/serie de șasiu în baza de day internațională autoDNA.

Ține minte - este întotdeauna momentul potrivit pentru a verifica istoricul mașinii tale. Dacă nu ați verificat seria de șasiu în timpul tranzacției de cumpăunusual a mașinii dvs.

Seria de șasiu este principalul element de identificare al unei mașini. Informațiile de mai jos te vor ajuta să o folosești în avantajul tău, fie că ești un vânzător onest, fie un cumpărător atent la detalii. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 Simple Statements About verificare serie sasiu Explained”

Leave a Reply

Gravatar